Detergent kaufland

★★★★☆ 221 Reviews

Vă prezentăm cele mai bune oferte pentru detergent kaufland. Actualizăm ofertele zilnic pentru a vă economisi timp și bani la cumpărături. Vă vom arăta prețurile tuturor produselor înainte de a face achiziția online.

Comparați diferitele oferte pe care vi le prezentăm și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Prețuri de top detergent

Spray prespalare rufe bebelusi Frosch, 0.3 l
Detergent gel concentrat pentru rufe Sano Maxima Baby, 20 spalari, 1 l
Detergent lichid , Bebble, pentru copii, ,1.3 litri
Detergent rufe Friendly Organic, pentru bebelusi, Lavanda, 50 spalari, 1478 ml
Detergent capsule Teo Bebe Cotton Soft, 14 capsule, 14 spalari
Detergent rufe bebe 0+ luni, Mommy Care, 2L, ecologic, hipoalergenic
Detergent lichid, concentrat, ECO, pentru haine bebelusi, 2L, 50 cicluri de spalare, certificare ecologica internationala „Living Planet”, DeLaMark
Detergent lichid Lovela Baby, pentru rufe albe, 16 spalari, 1.45L
Detergent de rufe bebe Friendly Organic, Fructe, 40 spalari, 2000 ml
Detergent pudra pentru piele sensibila Sano Maxima Baby, 20 spalari, 2 kg
Parfum concentrat pentru rufe, KAROMA, Angel, 200 ml
Detergent de rufe bebe Friendly Organic, Lavanda, 40 spalari, 2000 ml
Detergent automat Teo Bebe Cotton Soft Almond, 1.1 L, 20 spalari
Detergent lichid Persil Sensitive Gel, 20 spalari, 1L

Cel mai bun detergent kaufland pentru a cumpăra online

Acestea sunt cele mai bune produse detergent kaufland din Februarie de 2023. Criteriile noastre de selecție se bazează pe evaluările utilizatorilor care au cumpărat detergent. Cine poate decide mai bine decât cumpărătorii dacă detergent este bun sau nu?

Înainte de a face achiziția de detergent kaufland online, veți putea vedea toate recenziile de la alți utilizatori care au cumpărat același produs. Experiența altor utilizatori vă va ajuta să decideți dacă acesta este produsul pe care îl căutați sau nu.

Prețurile pentru detergent kaufland variază foarte mult în funcție de vânzător, dar datorită comparatorului de prețuri veți putea găsi cel mai bun raport calitate/preț. Dar, în afară de preț, timpul de livrare și alte servicii joacă, de asemenea, un rol important. Toți factorii trebuie luați în considerare atunci când faceți cumpărături. Găsiți chilipiruri, oferte și reduceri cu ușurință și în mod convenabil.

Ultimul factor de care trebuie să țineți cont este reprezentat de costurile de transport și de termenele de livrare. Multe magazine oferă acest serviciu complet gratuit, dar altele cer o sumă minimă de comandă. Verificați dacă oferta pe care ați ales-o are transport gratuit și cât timp va dura livrarea. Serviciile de livrare durează de obicei în jur de 24/48 de ore, dar în unele cazuri poate dura puțin mai mult.

Oferte similare cu Detergent kaufland

Kaufland raffaello

Kaufland led

Kaufland flori

Kaufland card avantaj rate

Mancare buna kaufland

Ulei cocos virgin kaufland

Kaufland tarate de ovaz

Masina de spalat kaufland