Lipie kaufland

★★★★☆ 45 Reviews

Vă prezentăm cele mai bune oferte pentru lipie kaufland. Actualizăm ofertele zilnic pentru a vă economisi timp și bani la cumpărături. Vă vom arăta prețurile tuturor produselor înainte de a face achiziția online.

Comparați diferitele oferte pe care vi le prezentăm și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Prețuri de top lipie

Statii de intoxicare pentru sobolani
Capcana adeziva rozatoare Catchmaster 72MB
Pachet lipici soareci, ELdepo, capcana tip placa, 100 buc
Spray tantari BIO Brand Italia ulei esential plante si flori 100ml fara Alcool si insecticide
Pachet 10 bucati Capcana lipici pe carton pentru soareci + 5 bucati Lipici pentru soareci si sobolani, 135gr
Capcana Adeziv Instant Foarte Puternica VOTTON® - Sobolani, Soareci, Gandaci Bucatarie - High Power Pest Glue, Dimensiune 21,7 x 13,4 cm
Pachet - 5 x Capcana mare pentru soareci/sobolani + 5 x Cursa pentru soareci + 4 x Green Trap Capcana cu lipici pe carton + 4 x Lipici pentru soareci/sobolani, 100ml
TOP10 Adeziv soareci si sobolani
Pachet 3 bucati Cursa sobolani, capcana soareci + 2 bucati Granule raticid pentru sobolani + 2 bucati Lipici pentru soareci si sobolani 135 gr
Capcana Adeziva cu Lipici pentru Soareci si Sobolani, RATIMOR
Lipici impotriva soarecilor TOP GUM 135 grame
Capcana cu adeziv pentru soareci, sobolani
Pachet 10 bucati Capcana cu lipici pentru soareci si insecte, pe carton + 5 bucati Lipici pentru soareci si sobolani, 135 gr
Pachet 4 bucati Lipici pentru soareci si sobolani, 135gr

Cel mai bun lipie kaufland pentru a cumpăra online

Acestea sunt cele mai bune produse lipie kaufland din Iunie de 2023. Criteriile noastre de selecție se bazează pe evaluările utilizatorilor care au cumpărat lipie. Cine poate decide mai bine decât cumpărătorii dacă lipie este bun sau nu?

Înainte de a face achiziția de lipie kaufland online, veți putea vedea toate recenziile de la alți utilizatori care au cumpărat același produs. Experiența altor utilizatori vă va ajuta să decideți dacă acesta este produsul pe care îl căutați sau nu.

Prețurile pentru lipie kaufland variază foarte mult în funcție de vânzător, dar datorită comparatorului de prețuri veți putea găsi cel mai bun raport calitate/preț. Dar, în afară de preț, timpul de livrare și alte servicii joacă, de asemenea, un rol important. Toți factorii trebuie luați în considerare atunci când faceți cumpărături. Găsiți chilipiruri, oferte și reduceri cu ușurință și în mod convenabil.

Ultimul factor de care trebuie să țineți cont este reprezentat de costurile de transport și de termenele de livrare. Multe magazine oferă acest serviciu complet gratuit, dar altele cer o sumă minimă de comandă. Verificați dacă oferta pe care ați ales-o are transport gratuit și cât timp va dura livrarea. Serviciile de livrare durează de obicei în jur de 24/48 de ore, dar în unele cazuri poate dura puțin mai mult.

Oferte similare cu Lipie kaufland

Kaufland bonus

Ceai kaufland

Oase de vita kaufland

Salata verde kaufland

Stingator auto kaufland

Lenor gold orchid kaufland

Crestere kaufland

Oale inox la kaufland