Supermarket lidl

★★★★★ 269 Reviews

Vă prezentăm cele mai bune oferte pentru supermarket lidl. Actualizăm ofertele zilnic pentru a vă economisi timp și bani la cumpărături. Vă vom arăta prețurile tuturor produselor înainte de a face achiziția online.

Comparați diferitele oferte pe care vi le prezentăm și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Prețuri de top supermarket

Supa crema, de ciuperci de padure, G’woon, Olanda, 570 ml
Supa-crema de naut punga 250g
Supa-crema de mazare cu carne de pui afumat pahar 50g
Supa-crema, de ciuperci, cu pancetta si cimbru, Unox, Olanda, 570 ml
Supa-crema de spanac punga 250g
Supa crema de midii Spinnaker Seafood 400 g
Paste Gemelli cu ciuperci porcini, 100% natural, din grau dur, 360 g
Supa crema, de Ciuperci Champignon, Cup-a-soup, Unox, 3 x 17 g
Supa crema bio de ciuperci, Primeal, 1L
Supa crema bio de dovlecei cu busuioc, Primeal, 1L
Supa crema de ciuperci, Gefro 200g
Pasta pentru Supa Crema Miso Instant cu Susan Bio 4x15 grame Clearspring
Supa Crema de Legume Antice Bio Primeal 330ml
Supa crema de somon salbatic cu legume fine de gradina, bio, Fontaine 400ml

Cel mai bun supermarket lidl pentru a cumpăra online

Acestea sunt cele mai bune produse supermarket lidl din Martie2 de 2023. Criteriile noastre de selecție se bazează pe evaluările utilizatorilor care au cumpărat supermarket. Cine poate decide mai bine decât cumpărătorii dacă supermarket este bun sau nu?

Înainte de a face achiziția de supermarket lidl online, veți putea vedea toate recenziile de la alți utilizatori care au cumpărat același produs. Experiența altor utilizatori vă va ajuta să decideți dacă acesta este produsul pe care îl căutați sau nu.

Prețurile pentru supermarket lidl variază foarte mult în funcție de vânzător, dar datorită comparatorului de prețuri veți putea găsi cel mai bun raport calitate/preț. Dar, în afară de preț, timpul de livrare și alte servicii joacă, de asemenea, un rol important. Toți factorii trebuie luați în considerare atunci când faceți cumpărături. Găsiți chilipiruri, oferte și reduceri cu ușurință și în mod convenabil.

Ultimul factor de care trebuie să țineți cont este reprezentat de costurile de transport și de termenele de livrare. Multe magazine oferă acest serviciu complet gratuit, dar altele cer o sumă minimă de comandă. Verificați dacă oferta pe care ați ales-o are transport gratuit și cât timp va dura livrarea. Serviciile de livrare durează de obicei în jur de 24/48 de ore, dar în unele cazuri poate dura puțin mai mult.

Oferte similare cu Supermarket lidl

Lidl tg secuiesc

Mese de calcat lidl

Lidl geaca copii

Tacamuri lidl

Lidl pasta fistic

Mobila lidl

Ciocolata lidl menaj

Catalog lidl cago