CafeneaCafenea


Cafeaua noastra

Omega Cafea este locul unde o carte buna citita pe fundal de jazz, in compania unei bauturi fine, poate fi imaginea unui moment ce se apropie de perfectiune.  Aici,  oameni interesanti si povestile lor se intersecteaza fara efort. Inspiratia este la ea acasa si invita mereu privirile catre biblioteca plina de carti cu adevarat utile. Aici nu exista zgomot, ci muzica surprinzator de buna.

Calitatea este pe primul plan, iar la Omega Cafea gasesti un Specialty Coffee care nu face exceptie de la aceasta regula. Suntem deschisi atat pentru membrii hub-ului si oaspetii hotelului, dar si pentru oricine isi doreste sa afle ce gust are, cu adevarat, excelenta. Fie ca optati pentru unul din sortimentele de cafea de specialitate, sau va tenteaza sucurile presate la rece si bauturile bio, totul este preparat cu mare atentie dupa retete atent selectionate si premiate.


 

La Omega Cafea totul are gust – propriu si figurat.

La propriu, va puteti delecta cu o varietate mare de bauturi:

-specialty coffee– cu sortimente de boabe Direct Trade cu profile de prajire diferite si recolte proaspete;

-cocktail bar– cu bauturi bio dupa retete speciale si sucuri presate la rece;

-wine bar– cu o selectie surprinzatoare de vinuri bune.

La figurat, gustul atmosferei din cafenea este cu adevarat rafinat. Omega House are usile deschise pentru cei ce isi doresc cu adevarat sa gaseasca si sa creeze inspiratie, crestere si armonie. In cadrul cafenelei, veti avea la dispozitie o intreaga colectie de carti din domenii la fel de variate ca buchetele de vinuri de colectie si cu un continut la fel de bun ca aroma cafelelor speciale pe care le servim.

 

Omega House Caffee este locul unde nu ne veti fi clienti, ci cu adevarat prieteni!

Zilnic se intalnesc aici oameni care, in timp, ne-au devenit foarte dragi. Ei sunt familia noastra extinsa, care ii dau locului insemnatatea pentru care am deschis usile Omega House si vrem sa le pastram deschise.

Zilnic, idei creative, planuri de business, ganduri frumoase si povesti de bine se nasc si cresc aici – la cafea, la un pahar de vin, pe fundal de jazz. Schimbam pareri, impartasim experiente, schitam planuri, facem evenimente si crestem frumos.