CazareCazare

Descopera designul unic al fiecarei camere

  Politica de cazare

Cum ar fi să poți să alegi între 8 experiențe diferite de fiecare dată când ne vizitezi? Fiecare altfel, fiecare unică, fiecare cu personalitatea ei proprie și pentru felul tău de a fi! Am pregătit cu grijă 8 camere în hotelul nostru, fiecare cu un design aparte.

De la stil oriental și mobilă din lemn masiv la minimalismul scandinav. Totul a fost gândit astfel încât tu să ai o experiență așa cum ți-o dorești! Trebuie neapărat să încerci Camera Verde - preferata noastră, un pat din lemn masiv cu design spectaculos, un hamac și multe plante naturale, inclusiv pe pereți!

Camerele 2-5sunt camerele noastre Exotique. Descoperă mobilă din lemn masiv importată din China și India și achiziționată de la Furnizorul Regal de mobilă al Casei Regale din România. Ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență de cazare.

Camerele A,B,Csunt realizate într-un stil scandinav și singurul lucru pe care l-am avut în minte când am gândit realizarea lor a fost confortul tău. De asemenea, sunt echipate cu cadă. Lasă-ne pe noi să o spunem pentru tine: RELAXARE!

Hostelulare două camere, fiecare cu 6 paturi. Fiecare dintre camere are propria baie și fiecare pat are propria lampă, priză și draperie pentru intimatea ta. Parcă sună diferit, nu?