Bio Hacking & Human Potential Bio Hacking & Human Potential

Bio Hacking & Human Potential

29 septembrie 00:00

Eveniment trecut

Alte evenimente »

Misiunea lui Marius este să transforme viețile a 1 milion de români până în 2025, a lui Bralgei să reamintească oamenilor că pot trăi până la 1000 de ani, iar a lui Ciprian să exploreze potențialul său infinit ca om și să împărtășească din experiența lui, având intenția și credința că va ridica nivelul de conștiință al planetei. Omega House organizează un eveniment unic în România care îi aduce împreună pe acești oameni extraordinari să prezinte teme precum:

- bio hacking
- anti-aging
- nutriție enzimatică
- plante psihoactive
- medicină tradițională
- șamanism
- fasting
- pierderea formei umane
- putere personală
- puncte de asamblare
- puterea intenției
- completitudine
- impecabilitate
- puterea cuvântului
- explorarea potențialului uman

Și te invită să îi asculți, să îi cunoști și să îți explorezi adevăratul potențial. Alături de speakeri vei cunoaște alți oameni minunați ce simt în ei o scânteie și își doresc să fie în fiecare zi mai buni.

Evenimentul va dura șase ore, iar în pauzele dintre temele abordate vom servi cafea proaspăt prăjită și măcinată, snack-uri, fructe și multă bună dispoziție.

Înscrierea la eveniment se face doar accesând link-ul de mai jos.

https://www.events.omegahouse.ro/bio-hacking-human-potential

Prețul biletului este de 120 RON iar locurile sunt limitate la 40.

AGENDA EVENIMENT

10:00 - 10:30 - Inregistrare si Welcome coffee
10:30 - 12:00 - Bralgei Shackry - Medicină Tradițională, Nutriția enzimatică și Bio hacking
12:00 - 12:30 - Coffee Break & Networking
12:30 - 14:00 - Ciprian Jdera - The Spiritual Hacker
14:00 - 14:30 - Coffee Break & Snacks
14:30 - 16:00 - Marius Spiridon - De la Imposibil la Impecabil
16:00 - - Networking & Sharing

CINE SUNT SPEAKERII?

BRALGEI SHACKRY

Nutriția și medicina reprezintă pentru Bralgei o pasiune de o viață. A pornit din visul unui copil de a trăi 1000 de ani și s-a transformat într-un sistem de optimizare a vieții care să ne reamintească că fiecare din noi putem să obținem ceea ce ne dorim.

Este un bărbat de 45 ani cu un corp de 25, are puritatea unui copil de 3 ani, pasiunea unui adolescent de 14 ani și înțelepciunea unui bătran de 120 ani. Demonstrează în fiecare moment, chiar de la primul impact vizual că are dreptul să vorbească despre subiecte ca anti-aging și bio hacking. Până la urmă aceasta este cea mai bună carte de vizită pe care o poți avea: tu însuți.

În prima parte a vieții a fost autodidact, urmând ca apoi să se specializeze în discipline precum: medicină, chimie, fizică, nutriție, regenerare, medicină holistică, Reiki, Well Being, Practici energetice Qi-gong, Tensegrity, Chang-zhang, Ling-kung-jing.

A întâlnit câțiva maeștrii și a fost inițiat în mai multe sisteme de medicină tradițională care au câteva mii de ani de experiență. Știința și cunoașterea modernă i-au confirmat majoritatea cunoștințelor care i-au fost împărtășite, dar și ceea ce a intuit de-a lungul studiilor și experiențelor. A fost inițiat ca șaman și are o experiență de 10 ani în Sekhem-Netcher-East Wind – Sistemul străvechi de medicină tradițională și vibratională Egipteană.
Zeci de ani a lucrat cu oameni în mod individual pentru a-i asista pe calea dezvoltării lor.

CIPRIAN JDERA

Ciprian Jdera este autodidact, studiind motivat de curiozitate și dorință de creștere, disciplineprecum psihologie, comunicare, NLP, negociere, body language, postură, meditație, fasting, vise lucide, vise hipnagogice, medicină tradițională, șamanismul și plantele psihoactive, printre altele.

Și-a început cariera de antreprenor la 15 ani vânzând cd-uri cu jocuri și reparând calculatoare. A continuat o viață de business cu urcușuri și coborâșuri, cu afaceri falimentare și de succes în domeniile it, imobiliare, hotelier și monede virtuale.

În anul 2016 a fondat alături de 5 prieteni Asociația Omega Men, ce avea ca scop crearea unei comunități de oameni ce își doresc să se dezvolte pe toate planurile - fizic, mental și spiritual - adresată îndeosebi bărbaților. În primul an de la înființare Omega Men a organizat peste 100 de cursuri, seminarii, workshop-uri multidisciplinare pe teme de nutriție, fitness, respirație, meditație, comunicare, NLP, relații, pick-up, seducție, antreprenoriat și marketing, printre altele.

În anul 2017 alături de un prieten și familie înființează Omega House, un loc ce ține sub acoperiș o cafenea, un hotel, un hostel, un co-working space, un hub de business și o sală de evenimente, loc ce își dorește să devină primul coworking & living autentic din România, un loc ce are un lucru înainte de toate: suflet.

Alegerea lui Ciprian este intotdeanuna să vorbească, atunci când este întrebat, din experiență proprie pe care o corelează cu studiile sale, fie ca este vorba despre business, spiritualitate sau dezvoltarea potențialului uman. Își trăiește viața ghidat de intuiție, curiozitate, curaj, cu picioarele bine înfipte în pământ, capul în nori și inima deschisă.

MARIUS SPIRIDON

Marius Spiridon și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite, la începutul mileniului 3. El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné. Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. Acceptat în sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor, Marius a fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria spirituală ce i-a fost destinată.

Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de comunicare în care responsabilitatea, autenticitatea si integritatea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor.

Reîntors în România, Marius a fondat compania Createrra și a lansat suita de programe "Trăiește Viața în Termenii Tăi": "Puterea Trecutului", "Puterea Prezentului" și "Puterea Viitorului". Din 2016, când s-a întors acasă, el a scris și a publicat 3 cărți: "Trăiește o Viață Nelimitată", "Karma de Neam" și "Fii o Forță a Naturii".

Alături de echipa sa el continuă sa creeze programe spirituale, imersiuni transformaționale și workshopuri de leadership în București, Brașov, Cluj și Sibiu, intenția lui Marius fiind de a transforma viețile a 1 milion de români până în anul 2025.

TEMELE ABORDATE:


MEDICINĂ TRADIȚIONALĂ, NUTRIȚIA ENZIMATICA ȘI BIO HACKING - BRALGEI SHACKRY

Medicina Tradițională este o medicină antică ce s-a transmis din generație în generație de mii de ani și care cuprinde cunoașterea adunată și sintetizată a celor care au fost pasionați de a ajuta oamenii și problemelor de sănătate. Este o medicină care s-a transformat și se actualizează de la o generație la alta, pentru că omenirea este într-o continuă schimbare. Fie că vorbim de medicină tradițională chineză, sau Ayurveda, medicină tradițională shamanică, sau chiar de vraciul ori bătrâna vindecătoare, această cunoaștere bazată pe experiență și eficiență s-a dovedit o bază solidă pentru medicina actuală și funcționează și astăzi la fel de bine.

Matricea umană nu s-a schimbat atât de mult în ultimele sute de mii de ani. Doar în ultimele 200 de ani transformările prin care trece omenirea a produs câteva modificări semnificative asupra acesteia și asupra genomului nostru. Mai precis asupra epigenomului datorită faptului că am modificat ca specie mediul în care trăim. Și aici e nevoie să ne adaptăm la modificările introduse chiar de noi în mediu. Ironic, dar asta se întamplă.

Chiar dacă nu este ceva nou, azi avem la dispoziție știință modernă, și scurtăturile pe care le putem folosi datorită acestei noi practici numite bio-hacking. Bio-hacking inseamnă modificarea programelor și modului în care functionează în mod normal corpul uman, pentru a obține rezultate mai rapide, mai eficiente. Înseamnă eficiență și este într-un fel ilicită deoarece în mod normal “natura nu face salturi”. Însă din când în când, acest lucru este posibil și de cele mai multe ori acest lucru este facilitat de o lege a Universului, numită Legea Necesității.


THE SPIRITUAL HACKER - CIPRIAN JDERA

Ciprian ne va vorbi despre despre experiența sa de 14 ani cu life hacking-ul sau “spiritual hacking-ul” și va prezența subiecte precum visele lucide, fasting-ul, experiența psihedelică și șamanismul. De asemenea, ne va povești despre o călătorie în Peru unde a locuit în junglă amazoniană cu un trib shippibo și a participat în ceremonii șamanice.

Intenția sa este de a lăsa audiența să-și aleagă propria cale și propriile instrumente de evoluție, el relevând prin exemplu personal efectele unei decizii conștiente de autodepășire și creștere spirituală constantă.

DE LA IMPOSIBIL LA IMPECABIL - MARIUS SPIRIDON

Fiecare om aude frecvent chemarea puterii sale personale. Acest lucru se intamplă în cele mai banale locuri din viață noastră.
Auzim chemarea potențialului nostru atunci când vedem că jucăm mic știind că putem juca în stil mare. Stăm față în față cu puterea noastră de fiecare dată când alegem să încheiem relații care ne secătuiesc de vitalitate sau promisiuni care ne răpesc capacitatea de a ne atinge obiectivele. Chiar încrederea în sine este afectată atunci când alegem să ignorăm chemarea puterii noastre personale.

În evenimentul acesta, tu descoperi puterea pe care o meriți, aplicând 8 metode simple și practice. La finalul serii, vei merge spre casă cu certitudine și claritate asupra drumului pe care îl ai de parcurs pentru a fi omul care știi că poți fi.

Vino pregătit să pășești în puterea ta!


Înscrierea la eveniment se face doar accesând link-ul de mai jos.

https://www.events.omegahouse.ro/bio-hacking-human-potential

Locurile sunt limitate la 40.