BIO HACKING & HUMAN POTENTIAL - Episodul 2 BIO HACKING & HUMAN POTENTIAL - Episodul 2

BIO HACKING & HUMAN POTENTIAL - Episodul 2

20 aprilie 10:00

Eveniment trecut

Alte evenimente »

CE ESTE BIO HACKING & HUMAN POTENTIAL?


Este un eveniment ce aduce în prim plan subiecte profunde și facilitează descoperirea de informații și instrumente transformaționale, puse în lumină de împărtășirea unor experiențe vii, ce inspiră și trezesc.

Evenimentul este la a doua ediție sau mai bine zis la al doilea episod pentru că ceea ce ne propunem este ca evenimentul să fie o experiență în sine pentru toți participanții. Ca un vis lucid din care înveți despre tine și că totul este posibil. Ca în viață reală, de fapt.

La asta te invităm, să participi la o experiență, într-un cadru organizat cu suflet de Omega House, alături de oameni exceptionali.

Prețul biletului este de 290 RON pentru primele 20 de locuri, la epuizarea acestora pretul va fi 350 RON.

Inscrierea se face accesand link-ul de mai jos:

https://www.events.omegahouse.ro/bio-hacking-episodul-2


CINE SUNT SPEAKERII?


IGOR GROSU

Întrebat cine e, Igor îți spune că este o parte dintr-un întreg, care are totul și nimic, care a venit în această lume duală ca un călător ce se bucură de o experiență.

Insistând, o să-ți spună că a crescut pe dealurile, mlaștinile și iazurile Moldovei, și dat fiind contextul de atunci, a decis să facă bani că “businessman”.

I-a făcut foarte repede și apoi și-a dat seama că viața nu este despre asta. A simțit tot timpul înăuntrul sau scânteia căutării. S-a antrenat în multe tehnici și a căutat perfecțiune în toate, dorindu-și să fie cel mai bun și să găseacă acel “ceva”, până și-a dat seama că în sine căutarea este un drum și că de fapt ceea ce căutăm nu se caută, ci se simte și se activează prin recunoașterea Stării pe care unii o numesc Iubire, Dragoste, Bucurie Cosmică, Stare de Conștiință Totală, Stare de a Fi Prezent și multe alte cuvinte-cheie, care arată frumusețea sufletului fiecăruia dintre noi.


ANCA BANIȚĂ

Anca este comunicator, trainer, blogger și activist social, fiind unul dintre inițiatorii Let`s Do It, România!, cea mai mare mișcare socială din România.

Însă, dincolo de rolurile oficiale, Anca este un explorator constant al sinelui și al Planetei, care a ajuns în peste 40 de țări până acum.
În ultimii 12 ani a experimentat diverse metode de dezvoltare personală, de la meditație la constelații familiale, respirație holotropica, terapie, coaching sau ritualuri inițiatice.

Viziunea Ancăi este de a sprijini oamenii să-și recapete puterea personală și de a se conecta la potențialul lor cel mai înalt, păstrând ceea ce ne face să fim umani și reali.
Anca își împărtășește experimentele și descoperirile pe blogul sau, ancabanita.com, ghidată fiind de 3 valori cheie: autenticitate, libertate și respect.


Temele abordate

Igor va aborda teme precum designul destinului propriu, misiunea personală, activarea potențialului propriu, strategia de viață, autoritatea personală, traumele genetice a nucleu al Iubirii Cosmice.

Anca va aborda tema controlului si cum sa renuți la control pentru a avea control.

Control freak-te recunoști în această descriere? Și Anca :) La eveniment, Anca îți va povesti despre călătoria ei în încercarea de a renunța la control și așteptări, pentru a afla un adevăr mai profund despre ea ca ființă și despre noi ca umanitate. Va fi un cocktail de experiențe live, povești din toată lumea și experimente cu final total neașteptat.


AGENDĂ EVENIMENT

10:00-10:30 - Înregistrare și Welcome coffee
10:30-12:00 - Anca Banita
12:00-12:15 - Coffee Break & Networking
12:15-14:00 - Igor Grosu
14:00-14:30 - Lunch
14:30-16:00 - Igor Grosu
16:00-17:00 - Q & A


Prețul biletului este de 290 RON pentru primele 20 de locuri, la epuizarea acestora pretul va fi 350 RON.

Inscrierea se face accesand link-ul de mai jos:

https://www.events.omegahouse.ro/bio-hacking-episodul-2

Locurile sunt limitate la 40.