Fa brad din ce ai! - Workshop Fa brad din ce ai! - Workshop

Fa brad din ce ai! - Workshop

6 decembrie 00:00

Eveniment trecut

Alte evenimente »

Dacă nu știi cum să-l faci, îți arătăm noi.

Ne-am gândit ca anul asta, în spiritul sărbătorilor de iarnă, să încurajăm ideile constructive și frumoase prin construcția a doi brazi, cu ce avem noi prin casă.

Am găsit pe la Omega resturi de parchet, scândură, deck pentru terasă și alte lemne, cuie, șuruburi autofiletante (negrese) și alte unelte.

Și cum am zis că ideile sunt bune și îndemânarea și mai bună, am invitat echipa de arhitecți Omega House, pe Beti, Silviu, Andreea și Laur, care împreună cu tâmplarul nostru drag Mihai, se vor asigura că nu ducem lipsă de idei, planuri și iscusință.

Lucrurile vor sta în felul următor:

Participanții la eveniment se vor împarți în patru echipe ghidate de ai noștri arhitecți care vor participa la construcția diverselor părți ale brazilor.

Sala de muzică va fi ocupată de Mihai și transformată într-un mic atelier de tâmplărie unde va intra doar el. Dacă vrei să tai o bucată de lemn, te duci frumos cu proiectul desenat pe hârtie.

Sună bine?

Și da, vor fi doi brazi.

De ce doi?

Când vor fi gata și frumos împodobiți, vom hotărî împreună care brad va fi donat către niște copii frumoși care vor învața că e mult mai benefic să-ți folosești curiozitatea, creativitatea și îndemânarea decât să tai pădurile sau să încurajezi producția obscenă de plastice. Ca să fie bine.

Celălalt brad va rămâne la Omega House pentru a fi montat și demontat în fiecare an, sau folosit pe post de cuier, în funcție de ce iese.

Vii și tu?

Necesar pentru participarea la eveniment este vii însoțit de un cadou frumos împachetat pe care îl vom pune sub bradul copiilor. Poti pune înăuntru: jucării noi, rechizite, cărți, accesorii de fete sau băieți și orice îți mai trece prin cap, cu condiția să fie potrivit pentru copii mai mici și să nu fie perisabil.

În rest, zâmbetul pe buze, căldură în inimă și mintea deschisă pentru a cunoaște oameni noi, a te distra și contribui într-un mod frumos.

Evenimentul este unul pe sufletul Omega House, deci ești binevenit cu prieteni, familie, copii.

Te așteptăm

P.S.: e Moș Nicolae, deci cu atât mai bine