Recoding Sexual Energy Recoding Sexual Energy

Recoding Sexual Energy

10 noiembrie 00:00

Eveniment trecut

Alte evenimente »

Energia sexuală este energia creatoare de viață, și simpla rațiune spune că dacă suntem capabili ca, folosind energia sexuală și ceva scânteie divină, să materializăm un copil, inseamnă că folosind aceeași reteță putem să materializăm și alte lucruri, aparent mai complicate, cum ar fi abundența, prosperitatea, echilibrul sau plăcerea.

Omega House organizează un eveniment unic în România care aduce împreună doi oameni cu o experiență de 15 ani în domeniu, ce ne vor prezenta teme precum:

-Energia primordială și Iubirea
-Energia Sexuală și Sexualitate
-Bani și Prosperitate
-Regulile de bază ale banilor sau aurului
-Managementul Emoțiilor
-Bio-Hacking
-Practici Shamanice și Tantrice
-Cumpătare, Disciplină, Răbdare, Alegerea Momentului Potrivit, Voința
-Limitele de Integritate
-Cultivarea Energiei Sexuale – CHI, JING, SHEN|YOGA
-Meditația Vidului ZPM (Zero Point Meditation)

Te invităm să îi asculți, să îi cunoști și să îți explorezi adevăratul potențial. Alături de speakeri vei cunoaște alți oameni minunați ce simt în ei o scânteie și își doresc să fie în fiecare zi mai buni.

Evenimentul va dura 6 ore, urmate de un Q & A, iar în pauzele dintre temele abordate vom servi cafea proaspăt prăjită și măcinată, snack-uri, fructe și multă bună dispoziție.

Înscrierea la eveniment se face doar accesând link-ul de mai jos.

https://www.events.omegahouse.ro/recoding-sexual-energy

Prețul biletului este de 290 RON pentru primele 20 de locuri, la epuizarea acestora pretul va fi 390 RON

Locurile sunt limitate la 40.

AGENDĂ EVENIMENT

10:00-10:30 - Înregistrare și Welcome coffee
10:30-12:00 - Ciprian Jdera - Love Hacking
12:00-12:15 - Coffee Break & Networking
12:15-14:00 - Bralgey Shakry - Recoding Sexual Energy
14:00-14:30 - Coffee Break & Snacks
14:30-16:00 - Bralgey Shakry - Recoding Sexual Energy
16:00-16:15 - Coffee Break & Snacks
16:15-17:00 - Q & A

CE ÎNSEAMNĂ RECODAREA ENERGIEI SEXUALE?

Recodarea Energiei Sexuale este un concept care te învață cum să îți folosești energia sexuală în 3 mari direcții:
* Activitatea sexuală
* Banii sau prosperitatea
* Gestionarea emoțiilor
În primul rând, e nevoie să înțelegem că energia sexuală este motorul principal care alimentează 3 activități foarte importante în viața noastră. Înainte să o recodăm e nevoie:
* să o decodăm,
* să înțelegem ce este
* să înțelegem cum funcționează
* să înțelegem cum pierdem energie în aceste 3 activități
* să înțelegem cum putem să o optimizăm

Toate acestea 3, joacă un rol critic în viața noastră și acest workshop nu are alt scop, decât să te învețe cum să îți gestionezi acestă energie pentru a avea prosperitate, dar și pentru a avea o viață emoțională și sexuală echilibrată.

Recodarea Energiei Sexuale este un concept inovator, bazat pe o experiență de peste 20 de ani, și care propune un program extrem de pragmatic prin care fiecare poate să învețe gestionarea energiei sexuale.


CINE SUNT SPEAKERII?


BRALGEI SHACKRY (Gabriel Pesa)

Nutriția, medicina si practicile emotionale si mentale reprezintă pentru Gabriel Pesa o pasiune de o viață. A pornit din visul unui copil de a trăi 1000 de ani și s-a transformat într-un sistem de practici de optimizare a vieții care să ne reamintească că fiecare din noi putem să obținem ceea ce ne dorim cu conditia sa nu omitem niciun aspect important al finite noastre.

Este un bărbat de 45 ani cu un corp de 25, are puritatea unui copil de 3 ani, pasiunea unui adolescent de 14 ani și înțelepciunea unui bătran de 120 ani. Demonstrează în fiecare moment, chiar de la primul impact vizual că are dreptul să vorbească despre subiecte ca bio hacking-ul sau anti aging-ul. Până la urmă aceasta este cea mai bună carte de vizită pe care o poți avea: tu însuți.

În prima parte a vieții a fost autodidact, urmând ca apoi să se specializeze în discipline precum: medicină, chimie, fizică, nutriție, regenerare, medicină holistică, Reiki, Well Being, Practici energetice Qi-gong, Tensegrity, Chang-zhang, Ling-kung-jing.

A întâlnit câțiva maeștrii și a fost inițiat în mai multe sisteme de medicină tradițională care au câteva mii de ani de experiență. Știința și cunoașterea modernă i-au confirmat majoritatea cunoștințelor care i-au fost împărtășite, dar și ceea ce a intuit de-a lungul studiilor și experiențelor. A fost inițiat ca șaman și are o experiență de 10 ani în Sekhem-Netcher-East Wind – Sistemul străvechi de medicină tradițională și vibratională Egipteană.
Zeci de ani a lucrat cu oameni în mod individual pentru a-i asista pe calea dezvoltării lor.


CIPRIAN JDERA

Ciprian Jdera este autodidact, studiind motivat de curiozitate și dorință de creștere, disciplineprecum psihologie, comunicare, NLP, negociere, body language, postură, meditație, fasting, vise lucide, vise hipnagogice, medicină tradițională, șamanismul și plantele psihoactive, printre altele.

Și-a început cariera de antreprenor la 15 ani vânzând cd-uri cu jocuri și reparând calculatoare. A continuat o viață de business cu urcușuri și coborâșuri, cu afaceri falimentare și de succes în domeniile it, imobiliare, hotelier și monede virtuale.

În anul 2016 a fondat alături de 5 prieteni Asociația Omega Men, ce avea ca scop crearea unei comunități de oameni ce își doresc să se dezvolte pe toate planurile - fizic, mental și spiritual - adresată îndeosebi bărbaților. În primul an de la înființare Omega Men a organizat peste 100 de cursuri, seminarii, workshop-uri multidisciplinare pe teme de nutriție, fitness, respirație, meditație, comunicare, NLP, relații, pick-up, seducție, antreprenoriat și marketing, printre altele.

În anul 2017 alături de un prieten și familie înființează Omega House, un loc ce ține sub acoperiș o cafenea, un hotel, un hostel, un co-working space, un hub de business și o sală de evenimente, loc ce își dorește să devină primul coworking & living autentic din România, un loc ce are un lucru înainte de toate: suflet.

Alegerea lui Ciprian este intotdeanuna să vorbească, atunci când este întrebat, din experiență proprie pe care o corelează cu studiile sale, fie ca este vorba despre business, spiritualitate sau dezvoltarea potențialului uman. Își trăiește viața ghidat de intuiție, curiozitate, curaj, cu picioarele bine înfipte în pământ, capul în nori și inima deschisă.


TEMELE ABORDATE:

LOVE HACKING - CIPRIAN JDERA

Ciprian ne va vorbi despre experiența sa de 14 ani cu life hacking-ul și îndeosebi despre “love hacking”, cum îl numește el. Mai exact, o metodă practică de canalizare a energiei sexuale către productivitate, focus, energie și plăcere, povestită din experiența personală.

Printre altele ne va vorbi despre continență, respirație, focus, ridicarea energiei sexuale și îmbinarea lor într-un act plecat din intenție.

Dorința sa este de a lăsa audiența să-și aleagă propria cale și propriile instrumente de evoluție, el relevând prin exemplu personal efectele unei decizii conștiente de autodepăsire și creștere spirituală constantă.


REODAREA ENERGIEI SEXUALE - BRALGEI SHACKRY

Ca biohacker si biodecoder nu puteam sa nu iau in calcul cea mai importanta energie din Univers care sta la baza vietii si care este disponibila in fiecare din noi in fiecare zi.

Energia sexuala, iubirea sau energia creatiei, este energia primordiala pe care e timpul sa o gestionam constient. E resursa noastra primara, extrem de pretioasa si meritam sa beneficiem din plin de pe urma ei prin cultivarea ei, oprirea risipei si implicarea ei pentru obtinerea a ceea ce avem nevoie sau ne dorim.

Cum? Simplu. Mai intai o aduni, si apoi o directionezi exact acolo unde vrei sa produca. Ce? Bani, Prosperitate, Armonie, Calm, Siguranta, Incredere, Satisfactie, Placere, etc.


Înscrierea la eveniment se face doar accesând link-ul de mai jos.

https://www.events.omegahouse.ro/recoding-sexual-energy

Prețul biletului este de 290 RON prntru primele 20 de locuri, la epuizarea acestora pretul va fi 390 RON

Locurile sunt limitate la 40.