Smart Business Networking Smart Business Networking

Smart Business Networking

26 februarie 09:00

Eveniment trecut

Alte evenimente »

 

Smart Business Networking, un eveniment unde intalnesti antreprenori, oameni de business si consultanti. Facem networking intr-un cadru confortabil pentru toata lumea, schimbam idei/contacte/recomandari, oferim consultanta de business si identificam impreuna solutii smart.

Pentru noi, networking = cresterea si imbunatatirea business-ului, cat si improvement personal. Asa ca ne-am gandit sa creem un eveniment pentru cei ce doresc sa faca asta, folosind timpul in mod inteligent. Si "without the bullshit" prezent uneori la evenimentele de networking sau business actuale.

Smart Business Networking nu este un business in sine, ci ne dorim sa ajutam participantii si business-urile lor. Drept urmare, nu are taxa de participare, nici constrageri. Oricine isi doreste sa contribuie si sa gaseasca la randul lui clienti/recomandari/idei, este binevenit.

In plus, daca iti doresti, poti invata cum sa faci networking eficient, fie ca esti la un eveniment de business cu sute de participanti sau intr-o intalnire one-to-one cu cineva. Sau business development, vanzare, dezvoltare personala si orice altceva ai nevoie si putem oferi.

Organizatori:
Ciprian Harabagiu
Aida Matache
Ciprian Jdera

Locatie:
Omega House este un concept hibrid care gazduieste sub acelasi acoperis un spatiu de coworking si coliving, o cafenea, un studio foto-video si o sala de evenimente. Este construit pe valori precum implicare in comunitate, libertate, inovatie, iar oamenii care ii trec pragul sunt, inainte de toate, oameni cu suflet.
Atmosfera este relaxata, calda si primitoare, oameni deschisi, cafea buna si evenimente mereu out of the box.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de mai jos

https://goo.gl/LLBkVb