HubHubHub


Welcome to the Hub!

Omega House - O comunitate pentru idei progresive și oamenii îndrăzneți din spatele lor

Știm că fiecare dintre voi este unic. Și că fiecare dintre voi are o altă rutină pentru a își face treaba așa cum își dorește. Unii dintre voi iubiți să vă treziți dimineața devreme în timp ce alții dormiți până la prânz! O parte dintre voi preferă un spațiu confortabil și liniștit, în schimb alții se focusează mai bine într-un mediu alert. Cele mai confortabile scaune și un birou sau bean-bags leneșe? Le găsești pe toate la noi!

Noi credem că omul face locul. Și motto-ul oamenilor care ne calcă pragul este simplu: noi suntem cei care ies din muțime!

Lucrăm împreună, iubim diversitatea, ne petrecem timpul împreună, ne ajutăm să evoluăm, știm numele fiecăruia și cafeaua preferată - suntem o COMUNITATE!

După noi, creativitatea, inovația și consistența sunt ingredientele cheie care ajută un business să fie sub lumina reflectoarelor. Echipa noastră de arhitecți și designeri a creat acest loc cu 3 lucruri în minte: să te ajute să îți îmbunătățești performanțele, să te țină focusat și să îți dea un boost de inventivitate!